nieuwkerk

De VARA wordt van oudsher toch geassocieerd met socialisme, maar hier vinden we weinig van terug vandaag de dag.

Er zijn talloze topverdieners werkzaam bij deze (semi-)publieke instelling, waarbij een aantal flink boven de norm van ‘slechts’ 178.000 euro/jaar wordt betaald.

De ophef over Matthijs van Nieuwkerk die intussen 570.000 euro verdiende in 2015, laat hem koud. Dat zien we wel vaker bij graaiers, dat het ze allemaal niet uitmaakt. Wat nog niet wil zeggen dat hij een graaier ís, natuurlijk. Ook worden trouwens tafelgasten soms ruimschoots bedankt in euro’s.

Tot slot ook aardig: analisten van De Correspondent meenden dat Van Nieuwkerk eigenlijk niet meer is dan een TelSell-verkoper in staatsdienst. Verkopen van producten en praatjes van steeds dezelfde vriendjes, dus. Veel kijkplezier!

  1. Het zijn allemaal inhalers als je bedenkt dat je makelijk voor een 30% procent dit kan doen maar nee ik wil alles eens zullen ze allemaal struikelen oh en wat zijn ze dan zielig met zoveel inkomen zou ik mensen helpen zonder dat iemand dat dat zou opvallen bv. Iemand word zijn woning gedreigt uitgezet te worden voor 3000 euro dan zorg ik met zoveel inkomen dat hij met zijn kinderen weer vrij kan leven met als doel en eis dat ze zonder deurwaarders mij stichting 25 euro per maand vrijwilig aflossen daar zou ik weer iemand mee helpen maar ze willen alleen maar meer deel en leef het gaat je pas goed als je ziet dat het anderen goed gaat de groeten hebberts

Zegt u het eens!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML-tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>